SUNFOOD

Recentreview


3,5 stjerner ud af 1127 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra SUNFOOD. Vil du vide mere? Få mere at vide

24 jan 2023 at 21:13 Pizzabunden var ekstremt hård, og næsten ikke til at skære i,
24 jan 2023 at 20:14 Pizzaen var helt iorden; pomfritterne dog ekstremt bløde. Levering til tiden
21 jan 2023 at 20:05 Maden var varm og god, da vi modtag den
8 jan 2023 at 5:12 Kedelig bruger og sandwich … ikke meget smag og sjappet salat. Levering tog næsten 1,5 time.
7 jan 2023 at 11:03 Jeg elsker at få fra sunfood, så dejlige varme mennesker, og god pizza.
26 dec 2022 at 7:06 Pizza smagte af nærmest ingenting trods masser fyld. Havde frabedt gorgonzola men det var stadig på.
26 dec 2022 at 3:32 Pomfritterne var næsten uspiselige da de må være blevet glemt i frituren og osten på pizzaen sad fast på låget og kunne ikke skrabes af fordi det næsten var brændt fast…
18 dec 2022 at 21:49 Lækkert og vellavet
18 dec 2022 at 19:52 Dej til durum var ikke færdigbagt. Sodavand dåse kunne ikke åbnes. Ellers ok Maden ikke speciel varm
16 dec 2022 at 18:45 Intet at klage over , maden var som forventet i top
14 dec 2022 at 5:47 smagte godt
6 dec 2022 at 20:57 Rigtig godt service. Maden var virkelig lækkert og varmt. Jeg anbefaler at man bestiller hos Sun food